Våre merker

Aden + Anais
Babytepper/swaddles fra USA som ble verdenskjent over natten etter at Prins William & Kate presenterte den nye tronarvingen innsvøpt i et av disse vakre og utrolig myke teppene.

MeMini

Nydelige nostalgiske barneklær med en moderne vri. Nordiske tradisjoner går som en rød tråd gjennom kolleksjonene til norske Kristine Vikse. Memini er særlig kjent for sine nydelige ullklær og matchende søskensett.

FUB Barneklær
Dansk kvalitet, særlig kjent for sine deilige ullklær i klassisk unisex design. Vinterkolleksjonene er laget av 100% merino ull, Sommerkolleksjonene av 100% Økologisk bomull. Mykere klær finner du ikke!

MarMar Copenhagen
Stilrene barneklær i en bevisst nedtonet look. Kontrastene skaper det unike designet i MarMar Copenhagens kolleksjoner: Land og by, gammelt og nytt, luksus og praktisk. Klærne kan kombineres på ulike måter så uttrykket blir alt fra "pen til mormors 60 årsdag" til "rå på skaterampen".

Mini Rodini
Svenskenes yndling er i ferd med å ta Norge med storm! Økologiske barneklær med humor og stil. Er bla. kjent for sine morsomme trykk. For gutter og jenter med bein i nesa!

GRO Company
Stilrent og kult! Elsket av guttemammaer, men her er det jaggu mye tøft til jentene også! Har barnet ditt vokst fra Lynet McQueen og Hello Kitty? Sjekk ut GRO,- klassisk og lekent på samme tid

Isbjörn of Sweden
Visjonen til designerne bak Isbjörn of Sweden er å lage vinterklær som holder samme standard som man forventer av vinterklær til aktive voksne. Uslåelig pusteevne og optimal bevegelighet uten at det går på bekostning av hverken vanntetthet eller varmeisolasjon. Er dere en aktiv familie som trives i fjellet bør dere definitivt sjekke ut Isbjörn of Sweden. Isbjörn har innsydd ekstra lengde på ermer og ben slik at man enkelt kan sprette opp en liten søm og forlenge dem med flere centimeter når den begynner å bli for liten. Dermed har dressene en levetid på minst to sesonger.

Hatley
Foret regntøy fra Canada i flotte farger og morsomme trykk med matchende støvler. Hatley har også populære nattøy og dyretøfler.

Frugi
Et av Storbritannias mest populære økologiske barneklesmerker. Myke, fargerike og svært sjarmerende. Barnas favoritt :)

Grubbies
Markus & Molly er stolt over å være eneste leverandør av britiske Grubbies i Norge! Dongeri snekkerbukser av beste kvalitet. Ensymvasket for ekstra mykhet. Kommer i flere ulike modeller, med flotte detaljer. Få den rette "cowboy" looken med de flotte halstørklene designet av den britiske kunstneren Marion Lindsay, håndlaget i England.

Pop Cutie Accessories
Dansk design,- smykker, ringer og hårklemmer, inspirert av japansk popkultur og kawaii stilen (Kawaii betyr søt/barnslig på japansk). Kun et år etter lanseringen er Pop Cutie allerede godt etablert i det europeiske markedet og finnes bla. ved Bonton, Paris og Fenwick departmentstore, London Mayfair. Disse smykkene er rett og slett uimotståelig søte!