Om oss

Her kan du lese litt om hva slags nettbutikk vi ønsker å være og hva vi legger vekt på når vi håndplukker våre merker.

Komfortable barneklær for lekne barn

Klærne våre skal føles behagelige å ha på og gi rom for bevegelse. Barn skal få være barn,- og da må klærne kunne vaskes og tåle en aktiv hverdag og fortsatt se bra ut.

Lek og humor, skjønnhet og attitude!

Vi har flest skandinaviske barneklær fordi de er kjent for stilrent design og høy kvalitet i tekstiler og produksjon, samtidig som de tilfredsstiller skandinaviske foreldres krav til praktisk bruk. De øvrige merkene våre som f.eks britiske Grubbies, hvor vi er eneste leverandør i Norge, har vi tatt inn fordi vi falt pladask og ikke kunne la være! Stilmessig er spennvidden stor. Du vil finne både det klassiske og enkle, det lekne og barnslige eller det corny og humoristiske. Barnehagen eller julaften,- vi har antrekkene!

Nei til barnearbeid og luselønn! Ja til miljø!

Det er viktig for oss at klærne er produsert på en etisk forsvarlig måte. Vi ønsker å fremme merker som er miljøbevisste og som ivaretar arbeidernes interesser. Hos oss finner du et stort utvalg av deilige økologiske barneklær!

Det skal være gøy å shoppe hos Markus og Molly!

Vi har som mål å bli kjent for enestående service! For oss innebærer dette blant annet:

  • Det skal være oversiktelig og lett å navigere i nettbutikken og raskt og enkelt å betale når du har bestemt deg for hva du vil ha.
  • Vi har rask leveringstid (3-5 dager) og fri frakt ved kjøp over 1000 kr.
  • Blogg og facebookside skal oppdateres jevnlig og skal i tillegg til å informere om våre produkter, nyheter og kampanjer, ta opp aktuelle tema som vi som småbarnsforeldre er opptatt av.
  • Vi ønsker å inspirere og engasjere og ingenting vil glede oss mer enn om dere deler deres synspunkter med oss! Våre kunder skal oppleve at de blir satt pris på og lyttet til. Spørsmål og henvendelser skal besvares kjapt, og har du noe å utsette på din handel hos oss blir vi veldig glade dersom du gjør oss oppmerksomme på det slik at vi kan gjøre vårt for at du sitter igjen med den gode følelsen man får når man har gjort en god handel og har fått valuta for pengene! Vi er ikke fornøyd før dere er begeistret!

Følg oss på Facebook!

 

 

Anbefalt av Klesbutikker.no

Din Startside

Allesider.no

Barebutikker.com